Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze rugzakken en andere producten van textiel. Door onze uitstekende contacten met diverse producenten, kunnen wij met vrijwel ieder ontwerp uit de voeten. Rugzakken, handtassen, strandtassen en heuptassen voor outdoor, sport, promotie en vrije tijd. Relatief kleine oplages op maat gemaakt, inclusief bedrukking.
 

Tailor made rugzakken

Geproduceerd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Complete range met verschillende formaten en materialen, wordt gebruikt in de sportindustrie. Voor andere rugzakken bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen standaard modellen leveren of produceren volgens uw ontwerp. Ook in het voortraject denken wij op verzoek met u mee om te kijken of bepaalde ideeën productietechnisch haalbaar zijn.

Tailor made rugzakkenTailor made rugzakken

Non woven draagtassen

Voorzien van verstevigde randen en handvatten. Deze tassen zijn geheel aan te passen aan uw eisen. Leverbaar in verschillende kleuren, bedrukkingen en vormen. Ook is het mogelijk andere producten van non woven materiaal te maken, zoals dekbedverpakkingen en kledinghoezen.

Non woven draagtassen

Etuis met rits

Stevige nylon etuis voorzien van ritssluiting en ophangoog. Afhankelijk van de uitvoering ook leverbaar in kleine aantallen, eventueel met bedrukking. Nadat wij het ontwerp en eventueel artwork hebben ontvangen, wordt er eerst een sample gemaakt. Na goedkeuring van dit sample wordt de productie gestart. Ook tijdens het productieproces blijven wij begeleiden en controleren. Uiteraard is dit product ook te produceren in een andere materiaalsamenstelling en met een binnenvoering.

 Etuis met rits

Rugzak met koordsluiting

Rugzak van nylon materiaal, voorzien van koordsluiting, verstevigde hoeken en stevige metalen ringen. Het dunne en stevige materiaal zorgt ervoor dat de rugzak opgevouwen weinig ruimte in beslag neemt. De rugzak kan gesloten worden door het aantrekken van de draagkoorden. De sluiting kan ook nog voorzien worden van een klep en klittenband. Een bedrukking is mogelijk in diverse kleuren.

Rugzak met koordsluiting

Strikjes

Deze voorgevormde strikjes kunnen gebruikt worden als onderdeel van bijvoorbeeld textiel en lingerie. Wij kunnen deze strikjes ook in eigen fabriek assembleren op een (kunststof) verpakking of ander product. Afhankelijk van het gewenste eindproduct kan dit genaaid of geplakt worden. Vanzelfsprekend kunnen wij diverse modellen ook los leveren.

StrikjesStrikjes
 

Koordzakjes

Voor deze zakjes is een zacht (suede) materiaal gebruikt. De zakjes kunnen eventueel gemaakt worden met aparte binnenvoering. Een bedrukking in één of meerdere kleuren is mogelijk. Voorzien van trekkoordjes om het zakje te sluiten. Leuk als cadeauverpakking of promotioneel geschenk. Deze zakjes kunnen los gestort worden in een doos of per gewenst aantal in een omzak verpakt worden.

 KoordzakjesKoordzakjes