Ook op gebied van papieren verpakkingen is DaklaPack uw partner! Zo hebben we bijvoorbeeld een luxe geschenkdoos met magneetsluiting ontwikkeld. Deze geschenkdoos verkopen wij standaard in de kleur zilver bij onze Nederlandse vestiging 'Minigrip Nederland bv'. Heeft u ideeën over een andere papieren verpakking en wilt u een keer samen met ons hierover nadenken, vul dan ons contactformulier in.
 

Luxe geschenkdoos

Naar aanleiding van vragen uit de markt hebben we deze giftbox ontwikkeld en geproduceerd. De matzilveren uitvoering zorgt voor een luxe uitstraling en dankzij de handige magnetische sluiting is dit product vele malen opnieuw te gebruiken. De binnenzijde is solide uitgevoerd, waardoor de inhoud optimaal wordt beschermd. Wij hebben ook twee uitvoeringen die geschikt zijn voor bezorging in brievenbussen. Enkele specificaties:

- matte zilveren afwerking
- magneetsluiting
- verstevigde opstaande rand

Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten. Deze luxe giftboxes zijn uit voorraad leverbaar en te bestellen in de webshop van:

Luxe geschenkdoosLuxe geschenkdoos

Papieren draagtassen

Op maat gemaakt volgens ontwerp van de klant. Compleet met losse verstevigingsinlay op de bodem, kleefstrook om de verpakking te sluiten en een gestanst handvat. Er is gebruik gemaakt van speciaal effect papier. Uiteraard zijn er vele materialen, specificaties, bedrukkingen en formaten mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Papieren draagtassen

Bedrukte geschenkdoos

Luxe giftbox met bedrukking en magneetsluiting, ideaal als relatiegeschenk of cadeauverpakking. Leverbaar als vouwdoos of stevigere uitvoering, zoals dit vooropgezet model. Kan uitgevoerd worden in diverse varianten, met bijvoorbeeld: effect papier, normale bedrukking, preeg (reliëfdruk) en hotfoil bedrukking.
Wij kunnen hier tevens een passende inlay van bijvoorbeeld kunststof of papier voor maken om uw producten nog beter uit te laten komen.

Bedrukte geschenkdoosBedrukte geschenkdoos