Kunststof verpakkingen zijn divers, zo ervaren ook wij. Van etui's tot bakjes, maar ook tassen of andere varianten. Niets zo gek of wij kunnen het voor u sourcen. Wij denken met u mee en kunnen eventueel een sample maken, zodat u kunt zien of deze kunststof verpakking is wat u zoekt. Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul ons aanvraag formulier geheel vrijblijvend in.
 

Blokbodemzak

Vierkante flessenzak gemaakt van bedrukt PolyPropylene (PP). Met stevig draagkoord en versteviging in bodem en bovenkant. Verschillende kleuren materiaal, bedrukking (full color) en formaten mogelijk. Wij werken altijd met werktekeningen en samples ter goedkeuring; na goedkeuring starten we de massa productie.

Blokbodemzak

Kunststof doosje

Klein plastic opbergdoosje met scharnierend deksel. Dit wordt veel gebruikt in de tandheelkunde, maar is uiteraard ook voor andere toepassingen te gebruiken. Afhankelijk van het door u gewenste formaat kunnen wij deze snel leveren.

Kunststof doosje

Membraamdoosje

Transparante doosjes met deksel. Deze zijn leverbaar in ronde of vierkante uitvoering. In het midden zit een apart folielaagje zodat het te verpakken product lijkt te zweven. Ideaal voor het presenteren van kleine objecten, sieraden of bijvoorbeeld munten.
Deze doosjes zijn ook te bestellen in lagere afname. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Membraamdoosje
 

Pillendoosje

Opvouwbare beker met deksel. Na het uittrekken van het drinkgedeelte kunnen pillen of medicijnen ingenomen worden met bijvoorbeeld water. Door het handige formaat is het ook ideaal voor onderweg of vakantie.
Op dit product kunnen wij een meerkleurige bedrukking maken, bijvoorbeeld uw logo of slogan.
Pillendoosje

Kunststof etui

Deze stevige plastic etui is voorzien van zijvouwen, een vouwbodem en ritssluiting. Dit product wordt veel gebruikt om cosmetica in te verpakken, maar is ook handig voor op reis. Door de stevige ritssluiting is het product meerdere malen te gebruiken.
Eventueel kunnen wij het verpakken van de inhoud voor u verzorgen. Kijk voor meer informatie bij: aanvullende diensten

Kunststof etui

Labelpouch

Stevig label gemaakt van gelamineerd materiaal. De ingestoken gebruiksaanwijzing wordt op deze manier beschermd tegen invloeden van buitenaf. Na het insteken van de gebruiksaanwijzing wordt de labelpouch door middel van heatsealen gesloten. Openen kan door de verpakking met behulp van speciale inkepingen open te scheuren. Uiteraard kunnen wij ook de gebruiksaanwijzing (of ander document) leveren en insteken.

Labelpouch