U bent hier:

 

DaklaPack Sourcing, Sourcing en productontwikkeling in China

 

  • Bestaande en nieuwe producten
  • Orderbegeleiding en Kwaliteitscontrole
  • Eigen kantoor in China
  • Meedenken met technische oplossingen
  • Goedkeuring dmv (hand)samples voor productie
  • Certificering op productniveau


Door jarenlange ervaring in Azië met China in het bijzonder, zijn wij in staat om uiteenlopende producten te sourcen. Onder leiding van Europees management werkt een team van lokale en internationale professionals dagelijks aan diverse projecten. Niet alleen het sourcen, maar ook het ontwikkelen, orderbegeleiding en kwaliteitscontrole zijn hierbij een belangrijk aspect.

Via Daklapack Sourcing kunt u kant en klare bestaande producten bestellen of wij denken met u mee over nieuw te ontwikkelen concepten. Wij regelen het complete traject, vanaf het ontwikkelen van een eerste (hand)sample tot de uiteindelijke massaproductie en transport naar de klant. Daarnaast bieden wij diverse services zoals: verpakken, afvullen, opslag en verzending.

In de fotogalerij vindt u enkele voorbeelden van producten die wij reeds met succes gesourced hebben. In het linkermenu staan meerdere producten met omschrijving. Uiteraard kunnen wij u ook bij andere productaanvragen van dienst zijn.

Wilt u ook uw producten gunstig uit China betrekken? Neem dan meteen contact met ons op via ons informatieformulier.

 

 

                                       

 


DaklaPack Group is met diverse labels (o.a. Minigrip Nederland bv, thepouchcompany®, 123envelop.com) al sinds 1975 de verkooporganisatie van een zeer uitgebreid assortiment (hersluitbare) verpakkingen en andere producten. Met productielijnen binnen en buiten Europa voorzien wij dagelijks in de vraag naar hoogwaardige producten en diensten. Op www.daklapackgroup.com kunt u meer informatie vinden.

Enkele productgroepen binnen onze verpakkingsactiviteiten:
- compleet assortiment (hersluitbare) verpakkingen en stand-up pouches
- opvallende (geschenk) verpakkingen, draagtassen, direct-mail enveloppen en geschenkdozen
- medische verpakkingen voor het versturen van diagnostische monsters en het verpakken van andere medische producten

Door onze ervaring met onder andere Chinese fabrieken in de verpakkingssector en daarbuiten, hebben wij een uitgebreid netwerk en kennis opgebouwd. Hierdoor zijn we in staat om naast verpakkingen ook diverse andere producten te sourcen. Wij doen dit steeds meer voor bestaande klanten die naast een verpakking ook diverse andere producten nodig hebben.

Wij hechten er veel waarde aan met u mee te kunnen denken over een nieuw te ontwikkelen verpakking, product of oplossing.