Sourcing werkwijze

 

Onze mensen met Europese en Chinese nationaliteit zijn dagelijks bezig met het zoeken en begeleiden van producten en orders. Wij kunnen dus met producenten in hun eigen taal communiceren en zo eventuele vergissingen voorkomen.

Na een geplaatste aanvraag worden er een aantal partijen gezocht. Afhankelijk van diverse criteria komen we bij een potentiële leverancier. Zo selecteren wij in het beginstadium al de beste prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen zo ook gebruik maken van bestaande businesspartners. Deze hebben zich reeds bewezen in bijvoorbeeld communicatie en kwaliteit van de producten. 

Na het uitbrengen van een offerte naar de klant kunnen wij eventueel (hand)samples laten maken. Deze kunnen door de klant bekeken worden, zo heeft u een beeld van de kwaliteit. Nadat de definitieve bestelling is geplaatst, wordt er een pre-production sample gemaakt. Dit sample heeft de kwaliteit van de definitieve productie, dus inclusief het juiste materiaal, formaat, kleuren en eventuele bedrukking. Nadat dit sample akkoord wordt bevonden door de opdrachtgever, kan de definitieve productie gestart worden. Ook tijdens de productie worden er steekproeven genomen om zo de kwaliteit te blijven bewaken.